Assortiment

Partyrental Van Der Waart

Gemakkelijk & Snel Online Reserveren

Bij ons huur je de spullen altijd voor 3 dagen.

Dit houdt in: 1 dag ophalen/leveren, 1 dag gebruik en 1 dag inleveren/ophalen.

Bezorgkosten:
Tot 10 km: €20,-
Vanaf 10 km: €20,- + €0,50 per kilometer

Pro Easy-Up 3x3m

€40,-

De Pro Easy-Up 3×3 is de partytent die je in 1 minuut op zet. De tent klap je open als een paraplu en is eenvoudig op te zetten. De Pro Easy-Up 3×3 is de kleinste partytent die wij verhuren en is geschikt voor 15 personen en 2 statafels. Deze tent is geschikt voor particulier gebruik, bedrijven en markten.

Pro Easy-Up 3x4,5m

€60,-

De Pro Easy-Up 3×4,5 is de partytent die je in 1 minuut op zet. De tent klap je open als een paraplu en is eenvoudig op te zetten. De Pro Easy-Up 3×4,5 is het middelformaat partytent die wij verhuren en is geschikt voor 25 personen en 3 statafels.

Pro Easy-Up 3x6m

€70,-

De Pro Easy-Up 3×6 is de partytent die je in 1 minuut op zet. De tent klap je open als een paraplu en is eenvoudig op te zetten. De Pro Easy-Up 3×6 is de grootste partytent die wij verhuren en is geschikt voor 35 personen en 2-4 statafels. Deze tent is geschikt voor particulier gebruik, bedrijven en verenigingen.

Statafel

€7,-

Een statafel is essentieel op een feestje. Het creëert ruimte en is fijn om aan te staan. Onze statafels zijn gemaakt van licht materiaal en daardoor zijn ze makkelijk te vervoeren. De statafels kunnen opgeklapt worden. 

Statafel rok zwart

€5,-

Geef de statafel een chique uitstraling met een tafelrok. Met een tafelrok zien de tafels er verzorgd uit en zijn dus onmisbaar op uw feestje!

Statafel rok wit

€7,50,-

Geef de statafel een chique uitstraling met een tafelrok. Met een tafelrok zien de tafels er verzorgd uit en zijn dus onmisbaar op uw feestje!

Haspel

€7,50

Buiten is het vaak lastig om stroom te vinden. Het huren van een haspel kan dit probleem verhelpen. De haspel is 25 meter lang en dus eenvoudig om stroom vanuit huis of de schuur in de partytent te krijgen. U kunt een koelkast, maar ook een heater of feestverlichting op de haspel aan sluiten.

Heater 3000W

€25,-

Deze krachtige elektrische heater zorgt ervoor dat niemand het koud krijgt. De heater zorgt voor warmte en maakt het erg aangenaam als het wat frisser is.

Heater 2100W

€20,-

Deze krachtige elektrische heater zorgt ervoor dat niemand het koud krijgt. De heater zorgt voor 360 graden warmte.

Karaoke set

€15,-

Met deze kleine partyspeaker maakt u het feest extra feestelijk. De speaker met microfoon kan gebruik worden als karaoke set om alle hits uit volle borst mee te zingen, maar ook voor serieuze speeches die wat extra volume nodig hebben. De speaker is ook voorzien van vrolijke verlichting die verkleurt voor een extra feestelijk effect.

Feestverlichting 20m

€10,-

Met deze vrolijke feestverlichting maakt u uw feestje helemaal af. De verlichting is makkelijk op te hangen en geeft extra sfeer in de partytent. De verlichting veranderd van kleur en het heeft een feestelijke en romantische uitstraling.

Pokertafel

€50,-

De pokertafel is perfect voor een stoere mannen avond of voor een leuk themafeest. Ervaar het echt Las Vegas gevoel in je eigen huis! De tafel is groot genoeg om met 10 man aan te zitten. De tafel bevat speciale glazen houders zodat je uren kunt blijven zitten onder het genoeg van een drankje.

Biertap (excl. fust)

€50,-

De biertap is perfect voor een gezellig feestje. Tap zelf je bier en krijg het gevoel alsof je in de kroeg staat. De gangmaker op ieder feestje! U huurt de biertap exclusief fust, maar het is mogelijk om een fust bij ons te bestellen. Met een fust van 50 liter bier kunt u maar liefst 220 fluisjes of 175 vaasjes bier tappen.

Suikerspinmachine

€50,-

Een suikerspinmachine maakt ieder kinderfeestje compleet. Met de suikerspinmachine maakt u binnen no-time uw eigen suikerspin! U kunt zelf kiezen uit welke kleur suiker u wilt zodat de suikerspin de lievelingskleur krijgt van uw kind.

veel gesteelde vragen

Nog vragen? Vindt uw antwoordt op onze FAQ pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier alles over in privacy policy.